Κατηγορίες προϊόντων
Επικοινωνία

Χ.Σακελλαρίου & ΣΙΑ Ο.Ε.
Λυσίου 11, 163 46
Ηλιούπολη
Αθήνα
Tηλ. 210 9400766
Fax. 210 9400767
info@hvacsolutions.gr

 

Αντικατάσταση ηλεκτροκινητήρα σε οποιαδήποτε βάνα

 

 

 

Τι γίνεται αν χαλάσει μια ηλεκτροβάνα?

Σε μια εγκατάσταση όπου υπάρχει μια προβληματική ή χαλασμένη ηλεκροβάνα, συνήθως ο κινητήρας είναι η αιτία αφού μια βαλβίδα είναι αρκετά δύσκολο να χαλάσει. Το πρόβλημα δημιουργείται σε μια εγκατάσταση όταν έχουμε έναν κινητήρα χαλασμένο ο οποίος είναι παλαιού τύπου και είναι σχεδόν αδύνατο να βρούμε κινητήρα του ίδιου εργοστασίου να το αντικαταστήσει. Έτσι αναγκαζόμαστε να αγοράσουμε εκτός από καινούργιο κινητήρα, ΚΑΙ καινούργια βάνα.

Η λύση είναι μία Belimo Retrofit

Η Belimo, παγκόσμια γνωστό εργοστάσιο παραγωγής βαλβίδων και κινητήρων με έδρα την Ελβετία, έχει στη διάθεση της μια καινούρια σειρά κινητήρων με ονομασία Retrofit. Οι κινητήρες αυτοί είναι περιστροφικοί και γραμμικοί και βγαίνουν μαζί με το αντάπτορα εγκατάστασης. Οι retrofit κινητήρες μπορούν να αντικαταστήσουν προβληματικό ή χαλασμένο κινητήρα οποιαδήποτε εργοστασίου και οποιαδήποτε τύπου (παλιό ή καινούριο) σε οποιαδήποτε σώμα βαλβίδας (πεταλούδα, έδρας, σφαιρική και περιστροφική). Με αυτή την έξυπνη αντικατάσταση, εκτός από χρόνο για τη εγκατάσταση γλυτώνουμε και το επιπλέον κόστος της βάνας και της εγκατάστασης. Επίσης μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί και η εγγύηση για 5 χρόνια για όλους τους κινητήρες της Belimo.

Μερικά από τα εργοστάσια που μπορεί να αντικαταστήσει το retrofit είναι τα παρακάτω:

Ari, Buracco, Danfos, Socla, Ebro, Econosto, Keystone, Kitz, KSB Amri, Sapag, Sferaco, Siemens, Socla, Torgen, Tour & Anderson, Wouter Witzel, Xurox, Cazzaniga, Controlli, Elesta, Honeywell, Hora, Johnson, KeibackPeter, MUT, Osby, RicciusSeibt, Samson, Satchwell, Sauter, Landis Staefa, SpiraxSarco, TAC, Trend, Wittler, Centra, Dumserwerk, ESBE, Hotler, Lazzari, Lovato, Meibes, Oventrop, Pommerening, Satchwell, Termomix, Wita.

Παράδειγμα εγκατάστασης retrofit κινητήρα σε σώμα τύπου έδρας


 

 

Μπορείτε επίσης να δείτε στο παρακάτω βίντεο (1:57 με 2:54) πόσο απλή είναι η αντικατάσταση ενός παλιού κινητήρα σε μια βάνα.


 


 

Λυσίου 11, 163 46, Ηλιούπολη, Αθήνα
Τηλέφωνο : 210 9400766,Fax : 210 9400767
Η σελίδα αυτή τυπώθηκε από το www.hvacsolutions.gr

11 Lisiou Str., 163 46 Ilioupoli, Athens, Greece
Telephone : 210 9400766,Fax : 210 9400767
Email : info@hvacsolutions.gr, Website: www.hvacsolutions.gr
This page was print from www.hvacsolutions.gr